22. memorijalni turnir “Zlatko Repinc-Cerin”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Vijeća mjesnog odbora Lila a pod pokroviteljstvom Grada Našica, jučer je u Lili održan 22. Memorijalni stolnoteniski turnir “Zlatko Repinc Cerin”. Na početku turnira sve nazočne je pozdravio  dopredsjednik Vijeća mjesnog odbora Lila Zoran Božiček a turnir je otvorenim proglasio našički gradonačelnik Josip Miletić. Na turniru je nastupilo 18 igrača u tri kategorije. U kategoriji “Gosti” prvo mjesto osvojio je Stjepan Vujičić, drugi je bio Ivica Runje a treći Dražen Ganzberger. U kategoriji
“Domaći igrači” najuspješniji je bio David Ferčec, drugo mjesto osvojio je Luka Hvizdak a treće Josip Vuzem. U kategoriji “Mladež” prvi je bio Roko Mihovilović Baksa, drugo mjesto pripalo je Albertu Puhaniću a treće Roku Potolovcu. Pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima uručio je jedan od osnivača turnira Josip Vuzem.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit