20.obljetnica izgradnje kapelice Gospe Lurdske u OŽB Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana sveta misa povodom 20 godina postojanja i djelovanja bolničke kapelice Gospe Lurdske u Našicama. Izgradnja bolničke kapelice u sklopu Opće županijske bolnice Našice, dovršena je krajem travnja prije dvadeset godina, a tada je svečano održana i prva sveta misa. S obzirom na potpuno uređenje Opće županijske bolnice i energetsku obnovu zajedničkim sredstvima iz EU fondova i Osječko baranjske županije, dobrotom naših sugrađana, nedavno je dotjerana i kapelica Gospe Lurdske. Izvršeni su popravci na krovištu, a obnovljena je i fasada. Misu je održao našički gvardijan fra Petar Cvekan, uz manji broj sugrađana, na misi su bili i nedavno izabrana nova predsjednica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva dr. Ana Jurić, dosadašnja dugogodišnja predsjednica dr. Marija Umiljanović te dr. Slavko Žagar, jedan od zaslužnijih za postojanje kapelice. Svetoj misi su nazočili i ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović, predsjednik Upravnog vijeća bolnice Josip Matek i kandidat za gradonačelnika Našica Krešimir Kašuba.

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit