15. “Podgoračka ljetna noć” održana u odličnoj atmosferi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pod pokroviteljstvom općinskog načelnika Gorana Đanića u Podgoraču je sinoć održana 15. Podgoračka ljetna noć koja će ovog ljeta obuhvatiti 2 vikenda . U središtu Podgorača organizirano je natjecanje u kuhanju graha, a grah je kuhalo čak 18 ekipa, što je – kažu organizatori – najviše dosad. 1. mjesto osvojili su Ivan i Stjepan Ričko, 2. mjesto Sandra Živadinović i Vesna Kovač, a 3. mjesto Nataša Krković i Anica Kovačević. Za djecu do 14 godina organizirano je natjecanje u skakanju u vreći. 1. mjesto osvojio je Davor Borovička, 2. mjesto Antonela Francuzović, a 3. mjesto Denis Borovička. U glazbenom dijelu nastupio je tamburaški sastav “Pet tambura” te poseban gost večeri Stjepan Jeršek Štef. Organizator manifestacije bio je NK Sloga Podgorač.

– Ova velika fešta i velik odaziv građana pokazuje da su ljudi željni ovakvih manifestacija. Prostor novog vatrogasnog centra pokazao se odličnim za druženje i glazbeni dio, atmosfera je vesela, pjeva se, pleše, nikad toliko kotlića graha se nije kuhalo, prezadovolajn sam  – rekao je načelnik Goran Đanić. Najavio je da će sljedeći vikend biti održana 2. ovogodišnja večer u organizaciji HKD-a “Podgoračani”, a obuhvatit će natjecanje u kuhanju čobanca dok će u glazbenom dijelu nastupiti “Žeteoci” i Šima Jovanovac.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit