“Zvončić” održao završnu svečanost

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa proslave Dana grada Našica sinoć je u prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava, održana završna svečanost Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice. Predstavila se svaka skupina vrtića pojedinačno, koje su ovaj program marljivo uvježbale sa svojim odgojiteljicama. Pozdravljajući vrtićance i nazočnu publiku, ravnateljica vrtića – Snježana Kanđera istaknula je kako je završna svečanost kruna događanja u pedagoškoj godini no da ona prezentira samo djelić sveukupnog rada tijekom godine. Ovom svečanošću vrtićanci su ujedno, osim publici, poslali pozdrav svom gradu za njegov rođendan. Svečanosti je, pored brojnih uzvanika, bio nazočan i gradonačelnik Josip Miletić.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit