Župan s domaćinima razgledao atletsku stazu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Župan Ivan Anušić došao je danas vidjeti radove na srednjoškolskom igralištu Srednje škole Isidora Kršnjavoga u Našicama. Ovaj dio radova vrijedan je milijun i 420 tisuća kuna, a obuhvaća tartan atletsku stazu, javnu rasvjetu te potpunu obnovu igrališta. Cilj je ulaganja – rekao je župan – okupiti djecu i mlade na sportskim terenim i omogućiti im kvalitetne uvjete. Podsjetio je kako je Osječko-baranjska županija u protekle dvije godine investirala 4 milijuna i 400 tisuća kuna u sportske terene i njihovo opremanje te u škole na području Grada Našica. Dodao je da je u tijeku i energetska obnova Srednje škole Isidora Kršnjavoga vrijednosti 5 milijuna kuna. Samo Županija je tako, zajedno s Gradom, investirala 10-ak milijuna kuna u infrastrukturu – zaključio je župan. Župana su dočekali gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba i dogradonačelnik Hrvoje Šimić te ravnatelj škole Željko Filjak. Ravnatelj je zahvalio Županiji i Gradu na potpori, ali i Ministarstvu koje je jednim dijelom uložilo u opremu. Ovo je hvalevrijedna investicija koja će pomoći svima – srednjoškolcima jer se radi o tisuću učenika u dvije smjene, rekreativcima i sportašima. To će – rekao je ravnatelj – biti igralište cijeloga kraja s jedinom atletskom stazom koja je duga 203 metra. Gradonačelnik Josip Miletić također je istaknuo kako je ovo igralište izuzetno značajno za sve koji se aktivno bave sportom, ali i za učenike i rekreativce. Podsjetio je na projekte energetskih obnova u Našicama te zahavlio županu na pomoći i dodao kako je mnogo toga što se u Gradu radi. Zaključio je kako je ovakvo igralište potrebno velikoj školi kao što je naša našička.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit