Župan Ivan Anušić upriličio tradicionalni božićni prijem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u svečanim prostorijama Osječko-baranjske županije upriličen tradicionalni božićni  prijem kojem su bili nazočni brojni gopspodarstvenici i predstavnici poslovnih subjekata s područja županije, gradonačelnici i načelnici općina, predstavnici Županijske skupštine, predstavnici  školskih i  zdravstvenih ustanova, vojske i policije, vatrogasne zajednice  te predstavnici vjerskih zajednica, kao i brojni novinari  Na početku prijema ugledne je goste pozdravio župan Ivan Anušić, koji je zahvalivši svima koji su na bilo koji način pridonijeli razvoju i napretku naše županije, ukratko podsjetio na najznačajnije projekte i investicije koje su realizirane u ovoj godini, naglasivši kako će Osječko-baranjska županija i u idućoj godini težiti jačanju gospodarstva te također realizirati brojne značajne projekte. Svim nazočnima župan Ivan Anušić poželio je sretan Božić i uspješnu Novu 2020.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit