Zubak i Brkić pobjednici “Promoprint ljetne teniske lige” – FEŠK drugi finalist Kupa NS Našice

Na terenima TK Našice jučer su odigrani finalni susreti “Promoprint ljetne teniske lige”. U kategoriji starijih od 40 godina ponovno je slavio Mato Zubak koji je u finalu svladao Ivicu Kovačevića. U susretu za treće mjesto u ovoj kategoriji Krunoslav Bogdanić bio je bolji od Zlatka Špoljarića.

U kategoriji mlađih od 40 slavio je Matija Brkić koji je u finalu pobijedio Jonatana Kubena. Za treće mjesto trebali su igrati Marko Ćatić i Igor Androš, no zbog ozljede Ćatića susret nije odigran tako da je treće mjesto pripalo Igoru Androšu. Sve nazočne po završetku natjecanja pozdravili su predsjednik TK Našice Matija Brkić i član Uprave Vitomir Turalija, a pehare i nagrade najuspješnijim tenisačima uručio je pročelnik Ureda gradonačelnika Našica Goran Blagojević.

U Feričancima je jučer odigran drugi polufinalni susret Kupa Nogometnog središta Našice. Domaća ekipa FEŠK-a ugostila je ekipu Motičine i pobijedila s 3:0. Finale Kupa Nogometnog središta Našice bit će odigrano 15. travnja iduće godine u Našicama – igrat će Vihor i FEŠK

Tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest