Zubak i Brkić pobjednici “Promoprint ljetne teniske lige” – FEŠK drugi finalist Kupa NS Našice

Na terenima TK Našice jučer su odigrani finalni susreti “Promoprint ljetne teniske lige”. U kategoriji starijih od 40 godina ponovno je slavio Mato Zubak koji je u finalu svladao Ivicu Kovačevića. U susretu za treće mjesto u ovoj kategoriji Krunoslav Bogdanić bio je bolji od Zlatka Špoljarića.

U kategoriji mlađih od 40 slavio je Matija Brkić koji je u finalu pobijedio Jonatana Kubena. Za treće mjesto trebali su igrati Marko Ćatić i Igor Androš, no zbog ozljede Ćatića susret nije odigran tako da je treće mjesto pripalo Igoru Androšu. Sve nazočne po završetku natjecanja pozdravili su predsjednik TK Našice Matija Brkić i član Uprave Vitomir Turalija, a pehare i nagrade najuspješnijim tenisačima uručio je pročelnik Ureda gradonačelnika Našica Goran Blagojević.

U Feričancima je jučer odigran drugi polufinalni susret Kupa Nogometnog središta Našice. Domaća ekipa FEŠK-a ugostila je ekipu Motičine i pobijedila s 3:0. Finale Kupa Nogometnog središta Našice bit će odigrano 15. travnja iduće godine u Našicama – igrat će Vihor i FEŠK

Tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit