Zijah Sokolović oduševio Našičane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je sinoć u Domu kulture gostovao popularni bosansko-hercegovačko-austrijski glumac Zijah Sokolović – ambasador dobre volje UNDP-a za toleranciju i nenasilje,  s višestruko nagrađivanom kazališnom predstavom Rođenje – kobajagi donijela me roda. Neposredan, iskren i opušten, u sat vremena publici je na duhovit način prenio mnoge životne poruke iz perspektive djeteta. Kako Sokolović sam ističe, želio je da rođenje, nastanak života, u formi predstave bude “kao” prirodno, istinito i razumljivo, s mjerom i ukusom, a ipak bez vulgarizacije i zaplitanja u mutne metafore. Predstava je održana u sklopu projekta „Biti Bolji-Be Better“ koji je namijenjen učenicima srednjih škola i provodi se već pune 4 godine u Hrvatskoj.  Prije predstave, Zijah Sokolović  je s učenicima Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice razgovarao o raznim područjima života, kulturi i poduzetništvu te ih je na svoj jedinstveni način potaknuo da ostvare svoje mogućnosti. Organizatori gostovanja Zijaha Sokolovića u Našicama su Grad Našice te, uz Udrugu Biti bolji iz Osijeka, časopis Poduzetnik.  Dodajmo da je projekt “Biti Bolji-Be Better” izabran među 20 projekata u Hrvatskoj koji su stavljeni na FB stranice Zaklade Reach for change. Od danas do ponedjeljka je glasovanje (lajkanje za projekte), a tri projekta koja dobiju najviše glasova idu izravno u finale natječaja Zaklade.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit