Zdenko Kordi preuzeo RK NEXE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Novi trener rukometaša Nexe-a sada je i službeno  profesor Zdenko Kordi.  Uskoro počinju i pripreme za novu sezonu koju će RK Nexe ponovno igrati  na četiri kolosijeka: SEHA liga, Europa, domaće prvenstvo i Kup – rekao je i dodao da će o planovima razgovarati na početku priprema. Igrački se kadar kompletira, ovaj ćemo tjedan javnosti predstaviti nove igrače – rekao je novi trener našičkih prvoligaša. Zdenko Kordi jedan je od dvojice vlasnika EHF Master coach trenerske licence u Hrvatskoj, a u bogatoj je karijeri bio izbornik ženske seniorske i kadetske reprezentacije Hrvatske kao i trener ženskih rukometnih klubova Podravka, Samobor, Čakovec, TVIN Trgocentar i Osijek te muških momčadi Čakovca i Osijeka.
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit