Zbog kvara na instalacijama zapalio se automobil

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 2 kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teške krađe.

PROVALIO U VIKENDICU
U vremenu od 23. do 29. siječnja, u Paučju, nepoznati počinitelj je provalio u vikendicu, vlasništvo 47-godišnjaka i ukrao različite alate. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 5.000 kuna.

POŽAR NA OSOBNOM AUTOMOBILU
Jučer se u Višnjevcu, na nasipu rijeke Drave, zapalio osobni automobil, vlasništvo 66-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevidom je utvrđeno da se zbog kvara na instalacijama zapalio motor osobnog automobila te je automobil u potpunosti izgorio. Požar se proširio i na osobni automobil, vlasništvo 66-godišnaka koji je bio parkiran u blizini te je opožaren stražnji dio automobila. Također, požar se proširio i na površinu oko 250 metara kvadratnih na kojem je izgorjela suha trave i nisko raslinja. Vlasnicima je nastala materijalna šteta oko 28.000 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit