Završna konferencija projekta “Zaželi” u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u Općinskoj vijećnici održana završna konferencija projekta “Zaželi – učini dobro djelo” kojega je realizirala Općina Feričanci u protekle dvije i pol godine. Na projektu je bilo zaposleno 15 žena koje su skrbile o 60 krajnjih korisnika na području Općine Feričanci. Na početku konferencije nazočne je pozdravio načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, koji je pohvalio ovaj hvale vrijedan projekt koji je u potpunosti sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u iznosu većem od dva milijuna kuna. Zaposlenicama se obratila i voditeljica projekta Slavica Bilandžić. Zahvalivši se svim djelatnicama i administratoru Domagoju Mariniću  na suradnji i uspješno realiziranom projektu, istaknula je kako je u proteklom razdoblju stekla uvjete za odlazak u zasluženu mirovinu, no ukoliko bude potrebno, rado će svojim iskustvom pomoći budućem voditelju na novom projektu. Partneri na ovom projektu bili su Hrvatski zavod za zapošljavanja – Regionalni ured Osijek, ispostava Našice i Centar za socijalnu skrb Našice. Konferenciji je bila nazočna i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković koja je pohvalila sve koji su radili na projektu i čestitala na odlično obavljenom poslu obećavši i dalje punu podršku i suradnju na budućim projektima.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit