Završna konferencija projekta Udruge slijepih Našice “Djetelina s četiri lista”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga slijepih Našice danas je održala završnu konferenciju projekta Videći pratitelj pod nazivom ” Djetelina s četiri lista” koji se provodi unazad dvije godine. Konferenciju je vodila Emilija Malovčak iz CLIP-a Našica koja je održala i motivacijsko predavanje za članove udruge, a projekt su predstavili voditeljica Ivana Pinter, koordinator Rolando Butković, videća pratiteljica Vesna Grahovac i dopredsjednik Udruge Željko Radmanović kao korisnik. Projekt “Djetelina s 4 lista” ukupne je vrijednosti od 443.335 kuna, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda. Kroz Projekt su zaposlene dvije osobe, a pomoć je osigurana za 18 korisnika. Partner u projektu bio je Hrvatski savez slijepih. Predsjednica Udruge slijepih Našice Tatjana Bela zahvalila je svim sudionicima konferencije i projekta na dolasku i čestitala na izvrsno obavljenom poslu te je iskazala nadu da će zajedno ostvariti i druge projekte. Gradonačelnik Krešimir Kašuba prigodnim je riječima zatvorio konferenciju. Iskazao je zahvalnost svim sudionicima projekta na njihovim postignućima te članovima Udruge slijepih Našice, s obzirom na to da dugo prati njihov rad, obećao daljnju potporu Grada.

 

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit