Završna konferencija projekta “Stemovci u borbi za spas planeta Zemlje”

Facebook
Twitter
Pinterest

U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Đakovo, danas je održana završna konferencija projekta „Stemovci u borbi za spas planeta Zemlje“, u sklopu kojeg su učenici i nastavnici škole proveli niz različitih aktivnosti i istraživanja s ciljem dodatnog jačanja svog znanja i vještina. Partneri na projektu bili su Otvorena računalna radionica iz Zagreba koja je provodila edukacije i radionice s timom učitelja uključenim u projekt i GeoCamp Iceland koji je sudjelovao u razmjeni iskustava, izradi kurikuluma za 12 izvannastavnih aktivnosti te izradi i realizaciji zajedničkog projektnog zadatka. Završnoj konferenciji nazočili su pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Miranda Glavaš Kul i zamjenik župana Josip Miletić.

– Ovim se projektom nastojalo dodatno potaknuti učenike na bavljenje STEM aktivnostima, osnažiti njihova znanja i vještine te moć zapažanja i zaključivanja. Posebna vrijednost projekta je i nabava dodatne opreme koja će služiti budućim generacijama, a zahvale za njegovu realizaciju, osim vrijednim nastavnicima škole, idu i partnerima projekta te osnivačima programa „Stemovci u borbi za spas planeta zemlje“. Želja nam je da marljiva i talentirana djeca budu lokomotiva uspjeha kako u svojim školskim sredinama, tako i u cijeloj našoj zajednici jednoga dana – kazao je Miletić.

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Miranda Glavaš Kul istaknula je kako Osječko-baranjska županija podržava sve škole koje su se uključile u STEM projekte.

– Iznimno nam je važno dodatno opremiti škole i učenicima pružiti najsuvremenije oblike učenja, kao i kabinete koji su prilagođeni takvom učenju. S ponosom ističemo da škola ima najsuvremenije kabinete za kemiju i fiziku u kojima djeca imaju teleskope, dronove i svu suvremenu opremu koju rijetko koja škola ima. Osim toga, velika je vrijednost ovog projekta dodatna edukacija učitelja jer će oni svo stečeno znanje prenijeti budućim generacijama – naglasila je Glavaš Kul.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit