Završna konferencija o energetskoj obnovi Dječjeg vrtića “Zvončić”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana završna konferencija projekta “Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Zvončić Našice – Grad Našice”. Na konferenciji su predstavljene sve aktivnosti, ostvareni ciljevi i rezultati projekta. Ravnateljica Dječjeg vrtića “Zvončić” Snježana Kanđera zahvalila je svima koji su na bilo koji način pomogli da se ostvari ova iznimno vrijedna investicija u koju je uloženo 2.714.927,00 kuna, od čega 1.406.698,00 kuna bespovratnih sredstava. Cjelokupan proces investiranja trajao je od kolovoza 2015. pa do ovog mjeseca ožujka. Gradonačelnik Josip Miletić također se pridružio zahvalama svima zaslužnima za energetsku obnovu “Zvončića” te istaknuo i energetsku obnovu svih osnovnih škola na području Grada Našica te Srednje škole, kao i Gradske uprave. Najavio je kako se u ovoj godni očekuje i energetska obnova kuća za što također postoji veliko zanimanje. Nazočnima se u ime Ministarstva graditeljstva na odazivu zahvalila Amalija Šimunković istaknuvši kako su sve ovo dragocjena iskustva. Energetskom obnovom u Hrvatskoj je obuhvaćeno 216 projekata, među kojima i svi već spomenuti u Našicama, ali i 6 višestambenih zgrada u našem gradu. U ime župana nazočne je pozdravio potpredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme istaknuvši kako je na području Županije 54 objekata obuhvaćenih energetskom obnovom, među kojima je i Grad Našice sa svojim objektima i koji je trenutno jedno veliko gradilište zbog čega je istaknuo veliko zadovoljstvo. Prezentaciju cijelog procesa energetske obnove našeg vrtića prikazale su ravnateljica “Zvončića” Snježana Kanđera i ravnateljica Našičke razvojne agencije Magdalena Vidaković-Gelenčir. Više o ovoj završnoj konferenciji i cijelom procesu energetske obnove vrtića poslušajte u našoj emisiji “Lokalac”, u srijedu, u 14 sati.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit