Završna konferencija na temu industrijske tranzicije Panonske Hrvatske

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je u Tehnološkom centru Virovitica održana završna konferencija u okviru Ugovora o savjetodavnim uslugama o rastu i radnim mjestima u Slavoniji, Baranji i Srijemu (RAS SBS) na temu industrijske tranzicije Panonske Hrvatske. Uz ministricu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Natašu Tramišak te domaćine, župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, konferenciji je nazočio i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić.

Cilj konferencije je dati pregled ključnih aktivnosti provedenih u okviru RAS SBS-a i podrške Svjetske banke u procesu industrijske tranzicije Panonske Hrvatske te prezentirati nacrte akcijskih planova za regionalne lance vrijednosti Panonske Hrvatske: „Hrana i poljoprivreda“, „Zeleni rast“, „Kontinentalni turizam“ te „Pametne i kreativne industrije“.

Akcijski planovi za regionalne lance vrijednosti ključni su dokumenti kojima se utvrđuju strateške smjernice i transformacijske aktivnosti u svrhu provedbe industrijske tranzicije Panonske Hrvatske u razdoblju od 2021. do 2027. godine, a izrađeni su uz podršku Svjetske banke kroz participativni pristup s ključnim dionicima mapiranima u okviru regionalnih lanaca vrijednosti.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit