Završeni radovi na sajmištu vrijedni 3 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Završeni su radovi na našičkom sajmištu, vrijedni oko 3 milijuna kuna, koje su danas obišli gradonačelnik Josip Miletić i pročelnik Upravnog odjela za investicije Ivan Majer te zaključili da su radovi izvrsno napravljeni. Uređeno je ukupno oko 960 kvadrata. Radovi su financirani većinom europskim sredstvima, a dio je i gradskih sredstva, u sklopu projekta obnove prirodne baštine. Izgrađena su i 74 parkirna mjesta za osobne automobile i 14 za autobuse. Gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u realizaciji ovih radova, izvođaču radova, zaposlenicima Gradske uprave i Razvojne agencije, Ministarstvu, a i svima koji pomažu da se ovi veliki projekti u našem gradu događaju.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit