Završen 16. Božićni malonogometni turnir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je završen 16. Božićni malonogometni turnir koji je i ove godine uspješno organizirala Sportska zajednica Grada Našica pod pokroviteljstvom Grada Našice i Sportske zajednice Osječko – baranjske županije. U seniorskoj konkurenciji trofej “Josip Pavlus Jorač” osvojila je ekipa Džezeri- Caffe bar Radić Osječko koja je u finalu svladala ekipu Caffe bar Escape iz Đakova s 3:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Lješnjak United svladavši Cantaleho s 4:1. Za najboljeg igrača turnira u seniorskoj konkurenciji proglašen je Ante Vicić iz pobjedničke momčadi, najbolji vratar je Tomislav Somer (Caffe bar Escape) a najbolji strijelac turnira s 12 pogodaka je Josip Mišić (Caffe bar Sense Runolist).

U kategoriji veterana, turnir je i ove godine bio posvećen Branku Horvatinu a u finalnom susretu uspješnija je bila ekipa Mlaco iz Đakova koja je s 3:0 svladala Vetera Motičine. Treće mjesto zauzela je ekipa Transporti Moguš OPG Gašić boljim izvođenjem penala protiv ekipe Caffe bar Kod silosa rezultatom 6:4 – u regularnom dijelu susreta bilo je 3:3. Najbolji igrač turnira je Mišel Paljević (Motičina) a najbolji vratar je Brunoslav Bilić iz pobjedničke ekipe.

U konkurenciji mladih odigrana je završnica u svih pet dobnih skupina.
U kategoriji do 8 godina najuspješnija je ekipa Donjeg Miholjca  koja je  nakon boljeg izvođenja penala pobijedila ekipu Certissa s 4:2. Treće mjesto osvojila je ekipa NAŠK 1 a četvrto Škola nogometa Papuk Orahovica. Najbolji strijelac je Matias Strišković a najbolji vratar Fran Janković – obojica iz pobjedničke momčadi. Najbolji igrač je Šimun Jaman iz Certisse.

U kategoriji do 10 godina prvo mjesto zauzela je ekipa Donjeg Miholjca koja je u finalu bila bolja od Škole nogometa Caffe bar Aloha s 4:0. Treće mjesto osvojila je ekipa NAŠK 1 a četvrto Škola nogometa Papuk Orahovica. Najbolji strijelac je Dražen Jaman iz Certisse , najbolji igrač je Jona Ježić  a najbolji vratar  Matej Grahovac Donjeg Miholjca.

U kategoriji do 12 godina slavila je Beta iz Donjeg Miholjca pobijedivši u finalu ekipu NAŠK 2 s 5:0. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Đurđenovac a četvrto Dječja športska akademija Niza. Najbolji strijelac je Filip Živković, najbolji igrač Matej Perić  a najbolji vratar Davor Škorić – svi trojica iz ekipe Donjeg Miholjca.

U kategoriji do 14 godina najuspješnija je bila momčad NK Motičina Auto servis Batrac pobijedivši u finalu NK Đurđenovac s 2:0. Treće mjesto osvojili su RK Splinterovci a četvrto Jedinstveni. Za najboljeg igrača i strijelca turnira proglašen je Krešimir Vrbanac a najbolji vratar je Matko Batrac – obojica iz Donje Motičine.

U kategoriji do 16 godina slavila je ekipa Lawagro koja je u finalu pobijedila Dječju športsku akademiju Niza s 2:0. U susretu za treće mjesto uspješnija je bila ekipa Škole nogometa Fešk Grafički obrt Spots koja je s 4:3 nadvisila ekipu Škole nogometa Fešk Caffe bar Sokol. Najbolji strijelac je Karlo Ljulj s 8 pogodaka koji je ujedno proglašen i za najboljeg igrača turnira. Najbolji vratar je Carlo Schell – obojica iz pobjedničke momčadi.

Pehare, medalje i nagrade najuspješnijim ekipama i igračima uručili su gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit