Završen 15. Božićni malonogometni turnir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U nedjelju je, nakon 18 dana istinskih sportskih uzbuđenja, završen 15. jubilarni Božićni malonogometni turnir u Našicama kojega je i ove godine uspješno organizirala Sportska zajednica Grada našica uz pokroviteljstvo Grada Našica i Osječko-baranjske županije.  U kategoriji mladih do 8 godina prvo mjesto osvojila je ekipa Certissa koja je s 1:0 svladala ekipu Kutjeva. U susretu za treće mjesto NK Motičina – NK Našk I  1:0.
Najbolji vratar je Leon Blatančić (Kutjevo), najbolji strijelac je Patrik Klarić – Certissa sa 7 pogodaka a najbolji igrač Matej Marinić (Certissa).

U kategoriji do 10 godina u s susretu za 3. mjesto NK Đurđenovac svladao je ekipu Tintilinić s 2:1. Pobjednik u ovoj kategoriji je ekipa D. Miholjca koja u finalu svladala ekipu Certisse s 3:1. Za najboljeg vratara proglašen je Matej Grahovac iz Donjeg Miholjca, najbolji strijelac je Luka Mikić iz Certisse s 10 postignutih pogodaka a za najboljeg je igrača proglašen Jona Ježić iz ekipe Donji Miholjac.
U kategoriji do 12 godina za treće mjesto su igrali Beta 2006. D. Miholjac i NK NAŠK – Miholjčani su pobijedili s 5:1.
U finalnom susretu osječka ekipa Kroko Trade svladala je NK Đurđenovac Pekaru NIK s 3:1. Za najboljeg vratara proglašen je Nemanja Poznanović iz ekipe KROKO TRADE OSIJEK. Najbolji strijelac s 14 postignutih pogodaka je Filip Živković iz ekipe BETA a najbolji igrač je Krešimir Vrbanac iz ekipe KROKO Trade Osijek.

U kategoriji do 14 godina u susretu za treće mjesto igrali su Auto servis Pavić i Jedinstveni rezultatom 1:3. U finalu su igrale dvije feričanačke momčadi – Škola nogometa Fešk Zeba Holz i Škola nogometa Klesarstvo Kljajić rezultatom1:0.
Najbolji vratar je Mateo Knežević – ŠN FEŠK Zeba Holz, najbolji strijelci su Dominik Kovačić i Bruno Sinković iz ekipe JEDINSTVENI obojica s po 9 zgoditaka. Za najboljeg igrača turnira u ovoj kategoriji proglašen je Franjo Bečarević – ŠN FEŠK Klesarstvo Kljajić.

U najstarijoj kategoriji mladih do 16 godina, prvo mjesto osvojila je ekipa Klasikus metlikus iz Virovitice svladavši u finalu ekipu Škola nogometa Fešk Marin Trans s 1:0. U susretu za treće mjesto Caffe bar Radić i NK Đurđenovac u regularnom su dijelu utakmice odigrali neodlučeno 1:1 – nakon penala slavila je ekipa Caffe bar Radić s 3:1.
Za najboljeg je vratara proglašen je Ante Šimić iz ekipe Klasikus Metlikus Virovitrica, najbolji strijelac je Mihael Kasapović – CB Čiča Mata sa 7 zgoditaka a za najboljeg igrača turnira proglašen je Ronaldo Rengel iz ekipe Klasikus Metlikus Virovitica.

U veteranskoj konkurenciji u susretu za treće mjesto MNK PSC Đurđenovac je svladao ekipu Policije u zajednici s 3:1.
U finalu je ekipa Đakovo Mlaco svladala Jurić Security s 3:1 i osvojila “Trofej Branko Horvatin”.
Najbolji vratar je Ilija Andrijević-Mlaco Đakovo, najbolji strijelac Josip Milardović CB BARBA s 10 zgoditaka a najbolji igrač je Domagoj Vragolović iz pobjedničke momčadi.
U seniorskoj konkurenciji, u susretu za treće mjesto nakon regularnog dijela Beer Garden i Auto Vukoja Bosch servis odigrali su bez pobjednika 1:1 a nakon penala slavila je ekipa Beer Garden sa 6:5. Finalni susret koji su igrali Caffe bar Cavalli i Džezeri nakon regularnog dijela i nakon dva produžetka okončan je neodlučenim rezultatom 1:1 pa su pobjednika odlučivali penali. Na koncu je slavila ekipa Caffe bara Cavalli s 4:3 i tako osvojila “Trofej Josip Pavlus Jorač” .  Za najboljeg je vratara proglašen Mato Vasić iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac je Mihael Tomić iz ekipe Beer Garden s 11 pogodaka. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matej Peharda iz ekipe Caffe bar Cavalli. Pehare, plakete, priznanja i novčane nagrade te nagrade sponzora najuspješnijim su ekipama i igračima uručili gradonačelnik Našica Josip Miletić, predsjednik Sportske zajednice Nikola Antolović, član Nadzornog odbora Sportske zajednice Mirko Korbar te Marko Pavlus.

Tekst i foto: Danko Justić 

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit