Zavičajni muzej Našice obilježava Međunarodni dan muzeja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom Međunarodnog dana muzeja koji se ove godine obilježava pod motom “Muzeji, održivost i dobrobit”, Zavičajni muzej Našice u Posjetiteljskom centru danas je organizirao druženje s djelatnicima. Ravnateljica Silvija Lučevnjak rekla je kako se nada da muzej od svog utemeljenja 1974. godine djeluje na dobrobit zajednice i da su uspjeli ostvariti održivi razvoj,  temeljen na dobrim odnosima unutar zajednice. Zbog toga su ove godine povodom Međunarodnog dana muzeja odlučili izložiti neke od donacija sugrađana i ostalih pojedinaca koji imaju veze s našičkim krajem – istaknula je ravnateljica. Muzej su posjetili i gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, ravnateljica Silvija Šokić s djelatnicima Gradske knjižnice Našice. Iz muzeja pozivaju sugrađane da posjete izložbu i doniraju predmete.

Tekst i foto: K.Matasić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit