Zapalio se tegljač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djela krađe.

UKRAO NOVČANIK
Jučer u jutarnjim satima, u Osijeku, na parkiralištu trgovačkog centra, 67-godišnjak je ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama. Vlasnici, 62-godišnjakinji, počinjena je materijalna šteta oko 3.800 kuna.

ZAPALIO SE TEGLJAČ
Jučer, oko 16,30 sati, u polju kod Petlovca zapalio se tegljač, vlasništvo pravne osobe. Očevidom je utvrđeno da je prilikom istovara stajnog gnojiva i podizanja hidraulike poluprikolice došlo do kontakta poluprikolice s kabelom dalekovoda električne mreže i pucanja kabela, a uslijed kratkog spoja zapalio se tegljač.Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne pristojbe Beli Manastir. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a tvrtki je nastala materijalna šteta oko 100.000 kuna. Zbog oštećenja dalekovoda, u mjestima Luč, Šumarine, Petlovac i Širine prekinuta je isporuka električne energije do 20 sati.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće i to dvije na području Osijeka, a jedna na području Belog Manastira. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a dvije prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljeno 6 vozača (3 osobnog vozila i 3 vozača bicikla) koji su u krvi imali nedozvoljenu prisutnost alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u Đurđenovcu, u 16:55 sati, kada je u prometu zaustavljen 53-godišnji biciklist. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,00 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisna je novčana kazna od 500 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit