Zanimljiva književna večer s Ljubicom Uvodić-Vranić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta “Zlatna dob za nove početke” jučer je održana književna večer. Svoju knjigu “Devet vježbi opuštanja na kauču” predstavila je poznata psihologinja Ljubica Uvodić – Vranić. Kako je istaknula, knjiga se odnosi na sve ljude koje nešto muči. Sebe je predstavila kao osobu koja teške stvari jednostavno objasni u čemu vidi i uspjeh ove knjige. Najdraža joj je recenzija da treba samo 3 sekunde da uđeš u stres i 20 minuta da iz njega izađeš pa je pitanje kako provesti tih 20 minuta, a ova knjiga daje odgovor na to. Na zanimljiv i praktičan način pojasnila je vježbe opuštanja. Bila je to sedma književna večer u organizaciji Hrvatske narodne knjižnice Našice u ime koje je sve nazočne pozdravila ravnateljica Silvija Šokić.

tekst i foto: N.Pavlus

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit