“Zajedno više možemo”!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je ( 15.4.2021.), u prostorijama Grada Našica, potpisan Sporazum o međusobnoj suradnji na provođenju i financiranju preventivnog projekta “Zajedno više možemo” za područje Grada Našica te općina Podgorač, Đurđenovac i Feričanci. Riječ je o sveobuhvatnom projektu namijenjenom prvenstveno mladima, a bavi se prevencijom zlouporabe ovisnosti, vršnjačkog nasilja i vandalizma te sigurnom prometovanju i preveniranju imovinskog kriminaliteta. Sastoji se od više projekata : “Alkohol, vandalizam i nasilje među mladima”;   “Biciklirajmo biciklističkom” te projekta  “Zajedno u zaštiti osobne imovine” – pojasnio je Robert Škorvaga – polcijski službenik PUOBŽ za prevenciju. Sporazum su potpisali gradonačelnik Našica Josip Miletić te općinski načelnici iz općina Podgorač Goran Đanić, Đurđenovac Hrvoje Topalović i Feričanci Marko Knežević te načelnici Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece i Policijske postaje Našice Ivica Bukvić. Prigodom potpisivanja sporazuma istaknuta je dosadašnja dobra suradnja policije s gradom i općinama koja je rezultirala dobrom sigurnosnom situacijom na području koje “pokriva” Policijska postaja Našice. Istaknuta je i dobra suradnja u provođenju preventivnih programa s odgojno-obrazovnim ustanovama. Kao dobar primjer suradnje s policijom načelnik PUOBŽ Ladislav Bece istaknuo je i postavljanje videonadzora u nekoliko naselja u općini Podgorač te je iskazao nadu da će se u postavljanje videonadzora uključiti i ostale jedinice lokalne samouprave.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit