Zajedno više možemo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska postaja Našice, u suradnji s Vijećem za prevenciju Grada Našica te općinama Podgorač, Donja Motičina, Feričanci, Đurđenovac i Koška, i ove godine provodi preventivni projekt „Zajedno više možemo“. Danas su ( 11.3.2019.), u Uredu gradonačelnika Našica, gradonačelnik i predstavnici susjednih općina potpisali Ugovor o međusobnoj suradnji s načelnikom Policijske uprave osječko-baranjske Ladisavom Beceom. Tom prigodom gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je načelniku Beceu i načelniku Policijske postaje Našice Ivici Bukviću te svim predstavnicima policije i susjednih općina i iskazao zadovoljstvo kvalitetnom dosadašnjom suradnjom i preventivnim radom našičke policije te činjenicom da na našem području nisu zabilježeni teži slučajevi iz domene kriminaliteta. Načelnik Policijske uprave Ladislav Bece istaknuo je da će kroz sporazum policija riješiti provođenje primarne prevencije svih oblika rizičnog ponašanja. Prevencija je od velike pomoći svima – zaključio je načelnik Bece. Darko Ćorković privremeni voditelj Odjela prevencije izvijestio je da će projekt “Zajedno više možemo” provoditi policajci u zajednici, a radit će s učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola te roditeljima učenika šestih razreda.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit