Zajednički koncert za kupovinu klavira

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageZajednički koncert preksinoć su u koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole Kontesa Dora održali Mješoviti pjevački zbor HKD-a Lisinski pod ravnanjem prof. Andreje Kopri, Puhački orkestar Gradske glazbe Našice pod ravnanjem prof. Ivana Krajačića te Dječji zbor Osnovne glazbene škole Kontesa Dora pod ravanjem prof. Andreje Kopri i uz korepeticiju Deana Koprija. Publika je uživala u popularnim skladbama domaćih i svjetski poznatih kompozitora te izvedbama našičkih glazbenika, a dječji je zbor oduševio svojim nastupom te skladbama i animacijama iz poznatih crtića – Male sirene i Kralja lavova. Dobrovoljni prilozi prikupljeni na koncertu namijenjeni su kupovini koncertnog klavira za potrebe glazbene škole.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit