Zahvala Nexe grupi na potpori

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Vodstvo  URT „ Nexe Team” Našice održalo je radni sastanak s Josipom Ergović – članom Uprave Nexe grupe i predsjednikom RK Nexe. Predsjednik “Nexe Teama” Tomislav Gall zahvalio je na nesebičnoj pomoći u organizaciji 3. memomorijalnog ultramaratona „ Od velikog do malog Vukovara” Vukovar-Sunja održanoj od 19-21.06.2020. godine kao i podršci koju Nexe grupa daje URT „ Nexe Team” Našice od njenog osnutka. Uzimajući u obzir pomoć i podršku Nexe grupe, po prvi put se logo iste kompanije našao i na službenoj opremi URT „ Nexe Team” Našice . Nexe grupa prepoznala je rad udruge, ostvarene rezultate kao i entuzijazam članova te će i nadalje pomagati rad sa mladima aktivnosti koje promoviraju Grad Našice. URT „ Nexe Team” Našice predstavila je novu opremu ( trenirke i torbe) koju ju je donirao sponzor Auric Barrels d.o.o. Vodstvo URT „ Nexe Team” Našice zahvalilo se Auric Barrels d.o.o. te vlasniku kompanije i počasnom članu URT „ Nexe Team” Našice Bruni Alexanderu Gantenbrinku na pomoći u opremanju članova koji će s ponosom na utrkama braniti boje svoga Grada Našica.

izvor: URT “Nexe Team”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit