Za vikend rukomet, nogomet, odbojka

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas će u Našicama biti odigrane prvenstvene utakmice Prve hrvatske rukometne lige za igrače do 11 godina. S početkom u 11 sati igrat će NEXE i Županja, au 14 sati Spačva i NEXE. Sutra će se u Valpovu igrati prvenstvene utakmice Prve hrvatske rukometne lie za igrače do 15 godina. S početkom u 17 sati igrat će Požega i NEXE, a u 18 sati NEXE i Nova Gradiška.
U sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama sutra će s početkom u 9 sati biti odigran turnir NEXE mini rukometne llige.

Nogometaši NAŠK-a danas gostuju u Oriovcu gdje će s početkom u 17,30 sati odigrati prvenstvenu utakmicu 31. kola Treće hrvatske nogometne lige istok.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu su prvenstvene utakmice 25. kola. Sutra će s početkom u 17,00 sati u Piškorevcima igrati Ratar i Motičina, ekipa FEŠK-a dočekuje Viljevo, a nogometaši Đurđenovca dočekuju ekipu Slavonca iz Viljeva.

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice na rasporedu su utakmice 22. kola. Danas će igrati Brezik i Željezničar, Lila i Mladost Stipanovci) te Šipovac i Slavonija. Ostale utakmice bit će odigrane sutra:Omladinac Vukojevci – Iskrica, Omladinac Niza – Croatia, Zoljan – Sloga, Vihor II – Zagorac 1952.

U Ligi Nogometnog središta sutra su na rasporedu utakmice 22. kola. Parovi su: Vuka – Mladost Breznica, Kućanci – Kaplena, Seljak – Polet, Dinamo – Lug, Sveti Đurađ – Hajduk Krčenik, Lađanska – Slavonija NLT i Poganovci – Martin.

Danas će u Belišću biti odigran turnir u Super mini i Mini odbojci za igračice do 9 odnosno 11 godina. Početak turnira je u 10 sati, a nastupit će i mlade odbojkašice ŽOK-a Našice. Druga ekipa ŽOK-a Našice sutra će u Đakovu odigrati prvenstvenu utakmicu 9. kola Treće hrvatske odbojkaške lige protiv druge ekipe Đakova. Utakmica počinje u 16 sati.

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit