Za v.d. predsjednika GO HDZ-a izabran Krešimir Kašuba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana 29. sjednica Gradskog odbora HDZ-a Našice. Kako su priopćili iz stranke, za vršitelja dužnosti predsjednika GO HDZ-a Našice izabran je Krešimir Kašuba koji će tu dužnost obnašati sljedećih 6 mjeseci do redovnih unutarstranačkih izbora. Gradski odbor, prema Statutu, izabrao je v.d. predsjednika nakon iznenadne i prerane smrti predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Našice i dopredsjednika Županijskog odbora HDZ-a Stjepana Pintarića. Od ostalih točaka dnevnog reda, raspravljalo se o predstojećim izborima za predsjednika Republike, prikupljanju potpisa za kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima, aktivnostima izbornog stožera te o sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Našica.

izvor: HDZ, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit