Za sport milijun i 76 tisuća, udrugama 246 tisuća kuna

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageGradsko poglavarstvo usvojilo je prijedloge odluka o raspodjeli sredstava za zadovoljavanje javnih potreba u sportu te o raspodjeli donacija udrugama. Za sport, u Gradskom je proračunu predviđeno milijun i 76 tisuća kuna, a za radu udruga 246 tisuća. Osnovano je Stručno povjerenstvo za provedbu natječaja za prodaju zemljišta u industrijskoj zoni u Našicama.

Za predsjednika je imenovan gradonačelnik Krešimir Žagar, za dopredsjednika – predsjednik Gradskog vijeća Dušan Nekić, a za članove: Vanja Prošić – član Poglavarstva te Davorin Dvoržak i Zdenko Dundović – djelatnici gradske uprave. Među ostalim, raspisan je javni natječaj za imenovanje ravnatelja Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, te je udovoljeno zahtjevu osnovnih škola s gradskog područja za sufinanciranje školske kuhinje učenicima slabijeg materijalnog stanja. S predstavnicima DVD-a Našice dogovoren je program proslave 120. obljetnice postojanja i rada ove, najstarije našičke udruge. Poglavarstvo je riješilo i pristigle zamolbe građana i udruga.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit