Za predsjednika HKD-a “Lisinski” ponovo izabran Miroslav Šarić

Facebook
Twitter
Pinterest

Redovnu godišnju izvještajnu-izbornu skupštinu danas su održali članovi HKD-a “Lisinski” Našice. Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2023. godinu podnio je predsjednik Miroslav Šarić, a izvješće Nadzornog odbora Kristina Budiša. U protekloj godini članovi male škole folklora, A i veteranskog sastava i mješovitog pjevačkog zbora održali su 26 nastupa, a kazališna sekcija je, s uprizorenjem živih slika iz života Dore Pejačević, sudjelovala u brojnim sadržajima koje je organizirala Turistička zajednica Grada Našica.

Na skupštini je izabrana nova Uprava društva. Za predsjednika je ponovo izabran Miroslav Šarić, a u Upravnom odboru u sljedećem dvogodišnjem razdoblju bit će Josipa Lustig, Zorica Šarić, Melita Kovačević, Matija Katić, Hrvoje Vučinić i Vera Čajka. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Tihomira Đimoti, a članice će biti Marijana Černava i Kristina Budiša.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je novoizabranom vodstvu i novom-starom predsjedniku te obećao i dalje punu potporu Grada  ovom društvu koje promovira Grad u kulturnom smislu, kako u lokalnoj zajednici, tako i šire.
Direktorica Turističke zajednice Ines Resler zahvalila je na promociji  i sudjelovanju u manifestacijama važnima za Grad  te poželjela puno uspjeha u budućem radu.

Pred HKD-om “Lisinski” je preseljenje u novoobnovljene prostorije dvorca Pejačević te svečano obilježavanje 135. obljetnice postojanja i rada društva koje će započeti izložbom 18. svibnja, a bit će nastavljeno koncertom zborova i otkrivanje spomen-ploče Rudolfu Rajteru, zatim XXIII. smotrom folklora te krajem lipnja svetom misom i svečanom skupštinom.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit