Za parkirališta 430.000 kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić  potpisao je Ugovore o izvođenju radova na izgradnji parkirališta na grobljima Presvetog Trojstva i Tihi gaj u Budimcima, te izgradnji parkirališta na groblju Sv. Ilije i Sv. Ivana Nepomuka u Poganovcima. Ukupna vrijednost radova iznosi 430.000,00 kuna. Radovi bi trebali biti završeni do kraja godine. Tom je prigodom Đanić naglasio kako je izgradnja ovih parkirališta vrlo značajna za Općinu Podgorač, jer će se njihovom izgradnjom znatno poboljšati komunalna infrastruktura, a mještanima naselja Budimci i Poganovci osigurati lakši prilazi grobljima. Općina Podgorač će se i dalje zalagati za ravnomjeran razvoj komunalne i društvene infrastrukture svih naselja na području Općine – rekao je Đanić.
tekst: Robert Rigo
foto: ilustracija: crkva Presvetog Trojstva Budimci

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit