Za osnovnoškolce od ponedjeljka besplatan školski obrok

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenike osnovnih škola od ponedjeljka će u školama dočekati nova mjera – besplatan školski obrok. Za tu je mjeru osigurano 42 milijuna 515 tisuća 97 eura u državnom proračunu, odnosno euro i 33 centa dnevno po učeniku. Prema odluci Vlade, novac će se isplaćivati na temelju broja učenika za koje je u e-Dnevniku do zadnjeg radnog dana u mjesecu za tekući mjesec označeno da su uključeni u prehranu. Škole će organizirati prehranu u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima. Odluka o besplatnom školskom obroku za svakog učenika donesena je u listopadu prošle godine tako da su škole i osnivači škola imali malo više od dva mjeseca da se pripreme za nastavak školske godine iz besplatan školski obrok.

 

redakcijsko izvješće, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit