Za nama je dobra pčelarska godina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održano 16. druženje naše Pčelarske udruge “Pčela” Našice i proglašenje rezultata 7. ocijenjivanja meda. Sve nazočne pozdravio je predsjednik udruge Željko Špoljarić, istaknuvši kako je ovo dosad bila dobra pčelarska godina. O tome svjedoče i uspjesi članova udruge koji su kvalitetu svoga meda dokazali na brojnim ocijenjivanjima. Jednako uspješno bilo je i na ovom ocijenjivanju udruge na koje se prijavio 21 pčelar s ukupno 39 uzoraka meda. Šampionsi med je baremov med OPG-a Marije Dalšašo. Osim toga, 22 meda ocijenjena su zlatnim, 13 srebrnim i 4 brončanim priznanjima. Članovi Pčelarske udruge “Pčela” nadaju se dobrim vremsnkim uvjetima i do kraja godine te još novim uspjesima jer neka ocijenjivanja još traju. Ovom tradivionalnom druženju našičkih pčelara nazočni su bili i predstavnici udruga s kojima Pčelarska udruga “Pčela” uspješno surađuje.
tekst: Ninoslava Pavlus
foto: 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit