Za Dar dobrote, 2019. bila je najuspješnija do sad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Humanitarna udruga Dar dobrote održala je jedanaestu po redu, redovitu, sjednicu Skupštine na kojoj je podnesen izvještaj o radu udruge i centralnog projekta, Socijalne samoposluge Našice, u 2019. godini. Predsjednik udruge Robert Kresić istaknuo je kako je 2019. godina bilo najuspješnija godina dosad. Kroz Socijalnu samoposlugu, pomoglo se više od stotinu socijalno ugroženih obitelji, što stalnih korisnika, što u privremenoj potrebi. Podijeljeno je hrane te higijenskih i kućanskih potrepština u vrijednosti od oko 173.989 kuna. Da bi se ta hrana prikupila, sortirala i podijelila, 42 volontera uložilo je 1106 volonterskih sati.
Spomenuto je i mnoštvo drugih događanja tijekom prošle godine, tako je udruga obilježila punih 5 godina postojanja, napravljeno je kompletno preuređenje prostora socijalne samoposluge, organizirana je i realizirana 6. humanitarna manifestacija “Mali grad velikog srca”, a kroz manifestaciju, ali i mnoštvo drugih prigoda ostvarene su stare i nove suradnje s drugim udrugama, organizacijama i institucijama. Također se ističe pokretanje humanitarne inicijative “Adventski kalenDAR DOBROTE” na koju se odazvalo oko 70-ak građana. Članovi udruge sudjelovali su na mnogobrojnim edukacijama, radionicama i stručnim sastancima.
Za 2020. godinu predviđa se nastavak humanitarnih aktivnosti kroz redoviti rad Socijalne samoposluge, ali i sve one nepredviđene situacije koje bi mogle nastati te koje bi zahtijevale humanitarni angažman. Planirano je daljnje unaprjeđivanje svih usluga korisnicima i provedba novih projekata planiranih za 2020. godinu. Za petak 21. kolovoza planirana je 7. humanitarna manifestacija „Mali grad velikog srca“. Financijska održivost planira se osigurati kao i dosadašnjih godina prijavljivanjem na redovite natječaje za udruge koje raspisuje Grad Našice. Planira se nastavak suradnje sa svim udrugama, organizacijama i institucijama, te proširenje te mreže suradnje na što širem području. Predsjednik Robert Kresić istaknuo je, kako sve ono što je udruga postigla prethodnih godina, duguje svojim volonterima koji su uključeni u rad Socijalne samoposluge, ali isto tako i svim građanima, koji omogućuju svojim donacijama uspješan rad Socijalne samoposluge Našice.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit