Wet Wet Wet se vraćaju

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageWet Wet Wet se vraćaju na glazbenu scenu. Jedna od najuspješnijih britanskih pop grupa '90tih, Wet Wet Wet će u studenom objaviti novi studijski album, prvi nakon punih 10 godina. Album pod nazivom 'Timeless' najavljen je u Britaniji za 12. studenog, a predstavlja ga prvi singl 'Too Many People', koji je upravo stigao na radio stanice, dok se njegov službeni izlazak očekuje 5. studenog. 'Timeless' će biti osmi studijski album grupe Wet Wet Wet, nasljednik albuma '10', objavljenog daleke 1997. godine, kada su proslavili i deset uspješnih glazbenih godina.

Da su Wet Wet Wet uistinu bili uspješni govori i podatak da je njihov singl 'Love Is All Around' iz 1994. godine još uvijek jedan od najdugovječnijih brojeva jedan – držao je vrh britanske top liste punih 15 tjedana. Ipak, grupa je prošla i velike kalvarije, od vlastitih svađa zbog podjele novca, do ovisnosti o drogama članova grupe, posebice frontmana Martia Pellowa, zbog čega se grupa i povukla sa scene. Pellow je zatim 2001. godine objavio i samostalni album 'Smile'. Nakon izlaska albuma 'Timeless', ponovno okupljeni Wet Wet Wet najavljuju i veliku britansku turneju.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit