Vrtićanci u knjižnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Povodom Mjeseca hrvatske knjige Dječji vrtić “Jaglac” Đurđenovac, za starije skupine vrtićanaca, ovaj tjedan organizira posjete Gradskoj knjižnici i čitaonici Đurđenovac. Ravnateljica knjižnice i čitaonice Ružica Pavlić upoznaje djecu s knjižnicom i čitaonicom, njihovom namjenom, sadržajima i radom. U susretima, djeci čita njima zanimljive sadržaje, naglašava važnost čitanja, razvijanja ljubavi prema knjizi, knjižnici i čitaonici. Kroz radionicu Glagoljice – našeg prvog pisma djecu uči pisati njihovo ime znakovima glagoljice te na taj način objašnjava temu ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige koja je “Hrvatska baština”. Osim toga, vrtićanci su pogledali i izložbu posevećenu glagoljici, a potom slušali bajku.

U edukacijskom posjetu Gradskoj knjižnici i čitaonici Đurđenovac bili su i đurđenovački srednjoškolci.

 

Tekst: Katarina Bosak
Foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit