Vrtićance na izletu na Paulinovcu dočekali srednjovjekovni vitez i dama

Facebook
Twitter
Pinterest

Turistička zajednica Grada Našice, Zavičajni muzej Našice, tvrtka Auric Forest i Dječji vrtić „Zvončić” jučer su za 64 vrtićanca iz 3 vrtićke skupine organizirali izlet na Paulinovac.

Zaposlenici Zavičajnog muzeja, Miroslav Šarić i Magdalena Kunac-Svoren obučeni kao srednjovjekovni vitez i dama, vrtićancima su održali interaktivno predavanje o Bedemgradu. Ispričali su im kako je izgledao život u srednjem vijeku, pokazali predmete koji su pronađeni na Bedemgradu, a koji su u vlasništvu muzeja te su odgovarali na sva znatiželjna pitanja.

Hrvoje Vučinić i Nevena Rukavina iz Auric Foresta rekli su nam kako su zaposlenici tvrtke djeci na izletu održali i kratko edukativno predavanje o tome čime se bave šumari i kako se čuvaju i održavaju šume, a poklonili su im i slikovnice “Da bi hrast mogao rast”.

– Cilj izleta bio najmlađe upoznati s kulturnim nasljeđem Bedemgrada te pokazati njima, ali i njihovim roditeljima te svim zainteresiranim posjetiteljima da Našice imaju zanimljive lokalitete – naglasila je direktorica Turističke zajednice Ines Resler.

Vrtićanci su na izletu bili uz pratnju 6 odgojiteljica, a jedna od njih Jadranka Lukavski, rekla nam je kako su djeca bila oduševljena izletom, srednjovjekovnim vitezom i damom, interaktivnim predavanjima koja su za njih pripremljena, ali i provedenim danom u prirodi uz nogomet i druge igre.

Autobus za izlet vrtićancima je osigurala Nexe grupa.

Radio Našice/K.Matasić/foto: TZ Grada Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit