Vrijednost radova na Trgu Isidora Kršnjavoga 5 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić, s pročelnikom za investicije Ivanom Majerom i predstavnicima izvođača radova tvrtke “Gravia”, obišao je završetak radova na Trgu Isidora Kršnjavoga. Velik dio trga već se koristi – rekao je gradonačelnik, a napravljeno je ukupno 39 parkirnih mjesta.

Vrijednost investicije je 5 milijuna kuna, a financirana je europskim sredstvima. Trg će – istaknuo je gradonačelnik – biti puno funkcionalniji, a uređenjem Gregerove vile dobit će se kompletan prostor za Hrvatsku narodnu knjižnicu i čitaonicu te pristupne ceste. Cijeli prostor trga bit će pristupačniji osobama s invaliditetom, stanarima, građanima, a projektirano je i dječje igralište koje će služiti najmlađim sugrađanima.

Dio radova preostaje nakon što bude obnovljena Gregerova vila, a sve je to dio projekta obnove kulturne baštine u sklopu kojeg se obnavlja i središnji gradski trg te dvorci. Ovi trgovi će još dugo kvalitetno služiti Našičanina – rekao je gradonačelnik te zahvalio izvođaču radova tvrki “Gravia”, djelatnicima Gradske uprave, Našičke razvojne agencije i Ministarstvu regionalnog razvoja koje je pomoglo da ova velika europska sredstva dođu u Grad Našice. Zbog situacije s koronavirusom izbjegnuta su velika okupljanja pa tako i za ovu priliku otvorenja trga.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit