Vrijedna donacija IPA osječko-baranjske Općoj županijskoj bolnici Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Našice, 5.3.2021. – Danas je u Općoj županijskoj bolnici Našice, organizirana primopredaja 7 tona opreme za bolnički prostor. Riječ je o donaciji Internacionalne policijske asocijacije – Regionalnog kluba IPA – osječko-baranjske. Kako je rekao predsjednik IPA – osječko-baranjske Ladislav Bece, nabavka 22 električna kreveta, 30 madraca, 16 hodalica, 2 invalidskih kolica, 30 posteljina, 3 lifta za podizanje pacijenta, 7 noćnih ormarića, 4 stola za masažu, 19 stolica te 32000 kirurških maski, organizirana je uz pomoć Bavarskog Crvenog križa Regensburg ( Bayerisches Rotes Kreuz Regensburg). Potvrdu o donaciji s predsjednikom kluba IPA Osječko-baranjske Ladislavom Beceom potpisao je ravnatelj Opće Županijske bolnice Našice Hrvoje Šimić. Ravnatelj Šimić zahvalio je na vrijednoj donaciji i istaknuo da je na ovaj način zadovoljena potreba za električnim hidrauličnim krevetima na svim bolničkim odjelima, a donirana ortopedska pomagala i sve što je pristiglo u donaciji služit će na korist pacijentima. Postojeći kreveti i oprema služit će kroz posudionicu, za potrebe pacijenata na kućnom liječenju. Ravnatelj našičke bolnice zahvalio je i načelniku Općine Đurđenovac Hrvoju Topaloviću na financiranju prijevoza donacije iz Njemačke.

 

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit