Vrijedna donacija Hrvatskog olimpijskog odbora NK Fešk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

nk fešk-donacija 1  Jučer je u Feričancima, na igralištu NK Feška upriličena prigodna svečanost. Naime, predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora uručili su NK Fešku sportsku opremu i rekvizite vrijedne gotovo 50 000 kuna.  nk fešk-donacija 2Program „Od sportske škole do Olimpijskih igara“ novčana je potpora sportskim klubovima koji potiču rad s mladima i planski vode aktivnosti povećanja broja sportaša i osnaživanja njihove uloge u razvoju sporta lokalne zajednice. Donaciju je direktoru NK Fešk Zlatku Đurokoviću uručio Siniša Krajač, tajnik u HOO zadužen za lokalni sport a svečanosti su bili nazočni i Ivica Šparavec povjerenik za natjecanje pri HNS-u i savjetnik u HOO za lokalni sport, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko baranjske županije Dubravko Ižaković,predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, načelnik i zamjenik načelnika Općine Feričanci Marko Knežević i Ivan Kapraljević, predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić, stručna suradnica Jelena Knežević te pročelnik Ivan Matulić.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit