Vrhunski plesovi u Našicama

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU subotu je u športskoj dvorani K. Tomislava održan međunarodni Kup grada Našica u latinsko-američkim i standardnim plesovima. Natjecanje je otvorio našički gradonačelnik Krešimir Žagar. Nakon prednatjecanja, na otvorenju finalnog dijela, u dvije točke nastupili su mladi našički i osječki plesači. U natjecateljskom dijelu svoje plesačko umjeće u različitim kategornim skupinama pokazalo je 145 parova u latinsko-američkim, odnosno 125 u standardnim plesovima. Osim 18 plesnih klubova iz Hrvatske, natjecala su se i 2 kluba iz susjedne Bosne i Hercegovine. Zagrebačka sudačka ekipa imala je težak zadatak odabrati najbolje plesne parove, a najzapaženiji među njima bio je Nicolas Quesnoit (Nikolas Kenoa) široj publici poznat kao pobjednik prve sezone televizijske emisije 'Ples sa Zvijezdama'. 

Najboljima u kategoriji odraslih u latinsko-američkim plesovima proglašeni su Žana Aletić i Leon Ajtlbez iz osječkog plesnog kluba 'Calypso', a Martina Bugarin i Dario Hrabar iz plesnog kluba 'Lolita' najbolji su u standardnim plesovima. Plesni klub 'Bolero' iz Osijeka prvi je puta organizirao bodovni plesni turnir. Organizator Kupa Igor Vajnberger na kraju natjecanja izrazio je zadovoljstvo, najviše zbog mnoštva parova koji su  pokazali zavidno plesačko umijeće.
 
Zbog pokazanog velikog interesa plesni klub 'Bolero' upisivat će nove zainteresirane za plesne radionice, svakog četvrtka u OŠ Dore Pejačević od 19-21 sat ili putem telefona 098/9771-224, Igor Vajnberger. 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit