Voda u Općini Đurđenovac je cijelo vrijeme za piće

Facebook
Twitter
Pinterest

Direktor “Vodorada” d.o.o. Đurđenovac Oliver Abičić na pitanje ima li problema s pitkom vodom u Općini Đurđenovac, odgovorio nam je kako je prva informacija o zamućenju vode bila 17. travnja odmah ujutro o čemu je obavijestio Centar 112, Zavod za javno zdravstvo, Stožer Civilne zaštite, načelnika te građane putem medija pa tako i našeg Radija. Odmah se – rekao je – pristupilo saniranju novonastale situacije i iz preventivnih razloga izvijestilo da se voda ne pije dok ne stigne analiza, a sve se odradilo prema smjernicama za takve situacije.

Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović odgovorio je da je analiza vode potvrdila da je voda i kod prvog uzimanja uzorka i svih ostalih uzoraka bila za piće.

-Preventivno se postupalo upravo zato da ne bi bilo problema. Gospodin koji postavlja pitanja o vodi i ne živi u Đurđenovcu, nego u Našicama. Želim istaknuti da je đurđenovačka voda jedna od najkvalitetnijih, najispravnijih i najjeftinijih voda u Hrvatskoj – rekao je načelnik Topalović.

Što se tiče jaslica, načelnik Hrvoje Topalović rekao je kako su sukladno projektu financiranom sredstvima Europske unije, jaslice čekale dozvolu koju su u međuvremenu i dobile te se sada u dogovoru s vrtićem provodi anketa o zainteresiranosti roditelja. Potrebno je još vidjeti tržišne cijene i nakon toga će jaslička skupina početi s radom jer smo u proteklom razdoblju učinili sve što je potrebno – zaključio je načelnik.

 

tekst: N.Pavlus, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit