Voda u Beljevini do kraja srpnja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ImageU Ministarstvu regionalnog razvoja prošloga mjeseca potpisan je ugovor s Općinom Đurđenovac o sufinanciranju izgradnje vodovodne mreže u Beljevini, gdje trenutno traju radovi, a dovršetak izgradnje vodovodne mreže planira se do kraja svibnja, što je i preduvjet za radove na vodoopskrbi za druga naselja na području Općine Đurđenovac. U tijeku je i potpisivanje ugovora s građanima pa bi građani Beljevine trebali imati pitku vodu u svojim domovima do kraja srpnja – rekao je načelnik Općine Đurđenovac – Ivica Drenski i dodao da će Općina, zajedno s nadležnim ministarstvom i Hrvatskim vodama, nastojati da do kraja godine vodom budu opskrbljena i naselja Klokočevci, Bokšić i Bokšić Lug.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit