Vlatko Gašić ponovno izabran za predsjednika VZ Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama DVD-a Zoljan, sinoć ( 30.3.2021.) je održana redovna izborna Skupština Vatrogasne zajednice Našice. Za predsjednika je ponovno izabran Vlatko Gašić; dopredsjednici su Marija Žeželj i Darko Ferčec, zapovjednik je Danijel Matković, a dozapovjednici Zlatko Vinković i Marin Jukić. Novo vodstvo, po novom Statutu, izabrano je na mandat od pet godina. Zahvalivši na reizboru i ukazanom povjerenju, Vlatko Gašić je istaknuo kako Vatrogasna zajednica iznimno dobro surađuje s jedinicama lokalne samouprave pa je zahvalio gradonačelniku i predsjedniku Gradskog vijeća Josipu Miletiću i Krešimiru Kašubi na prošlogodišnjoj donaciji 7 vatrogasnih vozila te načelnicima susjednih općina Goranu Đaniću, Marku Kneževiću i Željku Kovačeviću na financijskim potporama i odličnoj suradnji. Predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba je, čestitajući novom vodstvu Vatrogasne zajednice Našice, prokomentirao da je uočio na godišnjim izvještajnim skupštinama vatrogasnih društava – članica Vatrogasne zajednice Našice da u vatrogastvu vlada sloga i zajedništvo. Istaknuo je kako je njihov rad za svaku pohvalu. Zahvalio je vatrogascima, među ostalim, i na nesebičnoj pomoći koju su pružili građanima nakon što je naš grad zahvatilo nevrijeme 4. kolovoza prošle godine. Grad će i ubuduće – zaključio je Krešimir Kašuba – vatrogascima pružati punu potporu. Čestitke na izboru i dosadašnjem radu, novom vodstvu VZ Našice uputili su i Zdravko Cvenić – zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije te Hrvoje Žiha – predsjednik Vatrogasnog vijeća JVP Našice.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit