Vladimir Šišljagić i Željko Kraljičak u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je održan predizborni skup na kojem su se s građanima družili kandidati za župana i dožupana Snage Slavonije i Baranje Vladimir Šišljagić i Željko Kraljičak.  Vladimir Šišljagić  zahvalio je svim građanima koji su u prvom krugu izašli na izbore te ih  pozvao da izađu na izbore i u drugom drugu. Zahvalio je svima koji su mu ukazali povjerenje u proteklih 8 godina i iskazao uvjerenje da su ga i on i Željko Kraljičak zaslužili svojim radom te da će ga ponovno opravdati nakon izbora, nakon kojih će – rekao je – sa svim gradovima i općinama u županiji surađivati bez obzira na stranačku pripadnost. Istaknuo je da je Županija u Gradu Našicama sudjelovala u brojnim projektima, ali da bi ih bilo više da je suradnja bila bolja, kao što je bila u susjednim općinama. Šišljagić je poručio da će se kao župan zalagati za ravnopravni razvoj svih dijelova naše županije, za razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta. Kandidat za dožupana Željko Kraljičak je istakno kako će se nastaviti zalagati za razvoj poljoprivrede, za obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su temelj za razvoj i ostanak građana u našoj županiji. Potporu Vladimiru Šišljagiću i Željku Kraljičku, uz brojne građane dali su i čelnici HSS-a HNS-a i HSU-a.

Tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit