Vjerskim zajednicama 85.000 kuna za investicije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u prostorijama Općine Podgorač organizirano svečano potpisivanje Ugovora o odobravanju financijskih sredstava iz općinskog proračuna namijenjenih kapitalnim donacijama vjerskim zajednicama u ovoj godini. Vrijednost ugovora je 85.000 kuna, a ugovore su potpisali načelnik Goran Đanić i svećenik srpske pravoslavne crkve u Budimcima Aleksandar Vukadinović, Božidar Petrović župnik u Budimcima, Jonathan Kubena starješina Kršćanske adventističke crkve u Stipanovcima i velečasni Željko Benković, župnik župe sv. Nikole biskupa Podgorač. Kako je tom prilikom rekao načelnik Đanić, sredstva su odobrena za projekte izgradnje ograde oko Katoličke crkve u Budimcima, uređenja poda u Srpskoj parvoslavnoj crkvi u Budimcima, uređenja inerijera Kršćanske adventističke crkve u Stipanovcima i početka uređenja sistema grijanja u Katoličkoj crkvi u Podgoraču. Najavio je i kako će sljedeće godine pokušati uvećati sredstva predviđena za pomoć vjerskim zajednicama. Predstavnici vjerskih zajednica zahvalili su načelniku na odobrenim sredstvima i podršci Općine koju imaju u svom radu.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit