Virovitičani (ponovno) gostovali u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Radija Našice sinoć je u Domu kulture gostovalo Virovitičko kazalište s predstavom Draška Zidara “Kabare kod veselih muškaraca”. Popularni kazališni i filmski glumci Draško Zidar, Igor Golub i Goran Koši, te za klavirom Mihael Kurjančić su kroz pjesmu, ples i glumu obradili svakodnevne, životne teme. Kroz razmišljanja o jeziku, učenju i izboru studija, predstavu su začinili i s malo politike i malo više ljubavi. Oduševljena našička publika glumce je nagrađivala gromoglasnim aplauzima tijekom cijele predstave. Kako je istaknuo Draško Zidar, kabare je kazališna forma koja svakako na najizravniji i najprihvatljiviji način demistificira i demantira ili potvrđuje velike istine zabavljajući pri tom gledatelje, što je glumcima sinoć u potpunosti i uspjelo. Goran Koši je za iznimnu glumačku energiju i izražajnost, te dojmljivu fizičku ekspresivnost, za ulogu Parkinsona u ovoj predstavi, dobio nagradu za najbolju mušku ulogu na 5. Gumbekovim danima.
Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit