Vikend obilježavaju glazbena natjecanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

59. hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa – regionalno, krovno i najmasovnije natjecanje u Hrvatskoj, započinje danas i traje do 6. ožujka. Na natjecanju sudjeluju i vrijedni profesori i učenici naše OGŠ “Kontesa Dora” Našice. Županijsko natjecanje je podijeljeno na regije – sjever i jug. Glazbene škole i gradovi domaćini natjecanja su: Slavonski Brod, Velika Gorica, Zagreb, Novska, Karlovac, Zadar, Makarska, a ocjenjivački sud za orkestre obilazi prijavljene škole. Kao i do sada organizatori regionalnog i državnog natjecanja su Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Danas i sutra održava se međunarodno online natjecanje “Glazbena čipka” u disciplinama: klavir solo, klavirski duo, gitara, flauta, harmonika, violina, viola, violončelo i komorni sastavi. I na ovom natjecanju sudjelujunučenici i profesori naše Glazbene škole. Natjecanje organizira Kulturno-umjetničko društvo “Glazbena Musa” iz Idrije u Sloveniji.

 

izvor: OGŠ “Kontesa Dora” Našice

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit