Vijeće Općine Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na sjednici Vijeća Općine Donja Motičina  prihvaćena je  Odluka o formiranju dijela ceste u Ulici Zrinskih i Frankopana u Seoni. Naime, dio te ulice od kružnoga toka nije bio legaliziran, a sada je upisan kao općinsko vlasništvo. Bio je to preduvjet da se građevinska dozvola za kanalizaciju dobije na vrijeme, kako bi investicija bila završena u planiranom roku. Nositelj projekta je “Našički vodovod”. Vijeće je prihvatilo i Odluku o vrijednosti boda komunalne naknade koji iznosi 2,40 kuna po četvornom metru korisne površine stambenog prostora u prvoj zoni naselja Općine Donja Motičina. Vrijednost – pojasnio je načelnik Željko Kovačević – ostaje ista kao i dosad, ali je je donošenje ove odluke zakonska obveza. Nadalje, Vijeće je donijelo Odluku o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada. Istaknuto je da se nepropisno odbačenim otpadom smatra posebno otpad odbačen u okoliš, krupni otpad odbačen na javnim površinama te opasni i građevinski otpad odbačen na javnim površinama ili u okoliš. Odlukom o zimskom čišćenju nerazvrstanih cesta na području Općine Donja Motičina, taj je posao dodijeljen Vučnoj službi “Anđelić”.

tekst i foto: N.Pavlus 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit