Više pozornosti Bokšić Lugu

Facebook
Twitter
Pinterest
U Bokšić Lugu je održan prošireni radni sastanak članova Mjesnog odbora, DVD-a, NK Bokšić Lug i Temeljnog ogranka HDZ-a s predstavnicima Općinskog poglavarstva Općine Đurđenovac. Načelnik Hrvoje Topalović istaknuo je da su prethodne vlasti godinama zapostavljale Bokšić Lug te da je kranje vrijeme da se i tom naselju posveti pozornost. Najvio je ulaganja – renoviranje mjesnog doma, izradu projektne dokumentacije za izgradnju mrtvačnice i za izgradnju vodoopskrbnog sustava, zatim pomoć nogometnom klubu te, uz ostalo, izgradnju autobusnog stajališta. Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo ovakvim načinom rada načelnika i Poglavarstva te su istaknuli da je poboljšanje u radu više nego očito.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit