Veselo u Dječjem vrtiću “Jaglac” Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji vrtić “Jaglac” Đurđenovac tijekom cijelog tjedna zanimljivim događanjima i aktivnostima obilježava Dječji tjedan. Odgojiteljice su za djecu priredile kazalište lutaka „Klaun lutalica , Klaun i novinar“,
starije skupine imaju susret i druženje s djecom prvih razreda Osnovne škole “Josip Juraj Strossmayer”, u predškolsku skupinu dolazi spisateljica Ružica Buljan koja će djeci predstaviti svoju knjigu „Dječje starinske igre i igračke“, a djeca će na pločniku crtati i pisati poruke odraslima, puštati balone, zmajeve i vjetrenjače. Organiziraju se i kreativne, likovne i glazbene radionice su na temu – djeca, prijateljstvo i obitelj, a razgovorat će se i o dječjim pravima i obvezama.

tekst:N.Pavlus, foto: DV “Jaglac”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit